Fontos infók

BIZTOS TIPPMIX? Létezik? IGEN!!!

 
Statisztika
Indulás: 2006-08-01
 
Ultra csoportok
 
Fontos esemény

FŐOLDAL

 
Facebook
 
...:Ultras Ladány Hírek:...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hamrosan indul az NB2-es kézilabda szezon is!

  2011.08.23. 13:04

Nem nehéz megállapítani, hogy tavaly melyik fronton voltunk a legsikeresebbek. Férfi kézilabda csapatunk lesöpörte a megyei mezőnyt és fölényesen megnyerte a bajnokságot. Rendre nagy létszámmal megtudtunk jelenni a mérkőzéseiken, és remélhetőleg az NB2 ben is tudjuk támogatni a srácokat. Mivel a focicsapat MINDEN hazai mérkőzését Vasárnap játsza, így a kézimérkőzések nagy része Szombatonként fog megrenedezésre kerülni.

Püspökladány Berettyóújfalu 0-2

  2011.08.23. 13:00

Csoportunk immáron a 3. szezont kedzte a megújúlt csapatunkkal. A sok-sok változás miatt nem lehetett a legjobbakra számítani, de azért szép számal összegyültünk. Új tagok segítették csoportunkat.

A mérkőzésen az első gól egy nagyon szerencsés lövésből született, majd még a szünet előtt meglőtték a második góljukat. A csapat végig küzdött, de sajnos nem sikerült egyenlíteni.

Holnap kezdődik az új szezon!

  2011.08.20. 12:47

Mutassuk meg mit a ladányi tábor! Mindenki aki szimpátiát érez velünk az most jöjjön és bíztassa megújult csapatunkat! Gyerünk! Minden évben oda tettük magukat, hát most is oda kell! 

16:30 kor kezdődik a mérkőzés már 15:30 kor gyülekezzünk a Sportpályánál!

 

 

Kezdődik az új szezon!

  2011.08.16. 16:47

Vasárnap csapatunk egy hazai rangadóval kezdi meg immár a megyei bajnokságban a szezont. A Berettyóújfaluval tavaly még az Nb3-ban talákoztunk. Akkor sikerült őket megverni idegenben is és hazai pályán is.

Most Vasárnap 14:30 kor az Ifisták kezdik, majd 16:30 kor a nagy csapat is pályára fog lépni! A nyári pihenőnek ezennel vége, a csoportnak aktivizálnia kell magát.

Csapatunkon belül nagy változások történtek, de bízzunk abban hogy a püspökladányi foci ismét sok nézőt és szurkolót fog vonzani a ladányi sporttelepre!

A szezonnak vége! A Szezon összegzése és nyári terveink!

  2011.06.07. 00:38

Mivel az utolsó idegenbeli mérkőzésre már nem utazik el a csapat így bejelenthetjük, hogy vége a szezonnak. Egy kisebb összefoglalást írok amit remélem sokan megtekintenek. Nyári terveinket is vázolni fogom ebben a kis irományomban. Érdemes lesz nyáron velünk tartani mert mi nem adjuk fel és nem szűnünk meg. Sőt, bulikat és versenyeket rendezünk ahol szívesen látunk majd minden új tagot, vagy leendő tagot.
 

Ferencvárost is megjártuk!

Vesszen Trianon! Ma 91 évvel a rémtett után mérkőzést játszik csapatunk!

  2011.06.04. 12:30

17:00 kor a Sportpályán Püspökladány-Létavértes megyei rangadó! Gyülekező az orosban 15:30 és 16:30 között!A szezon utolsó hazai mérkőzése minden fronton, úgyhogy érdemes kijönni! Aki esetleg nem jut ki a meccsre, az szokjon hozzá a gondolathoz: Augusztusig leáll a "mókuskerék"

 

MA! 17:00 Sportpálya!
Püspökladány - Létavértes

Ma bajnoki címét ünnepli a PKE!

  2011.06.02. 10:49

Sajnálatos módon, az oldalt nem tudtuk frissíteni az elmúlét időszakban, de most sikerült megjavítanunk! A csarnokban ma 18:30-tól kézilabda (rangadó???). Az eredménytől függetlenül bajnokok vagyunk. A mérkőzés után jöhet a jól megérdemelt ünneplés! Mindenkit várunk akik szeretnáének egy nagy élményben részesülni!

Hajrá Püspökladány! SZÉP VOLT FIÚK!!!!

 

Gyülekező: 18:00-18:30 kor a csarnoknál!!!!

Debrecenben játszott csapatunk. 43-15 lett a végeredmény.

  2011.05.22. 00:53

Már-már megalázó vereséget mért csapatunk a debreceni Petőfi csapatára. Nem volt kérdés ki lesz a győztes, az egész meccsen magabiztosan játszott csapatunk. 4 tag jelent meg a mérkőzésen, akik végig szurkolták a mérkőzést. Az Nb2 karnyújtásnyira került hozzánk. A rájátszásban fog eldőlni minden, ha ott nem kapunk ki, akkor hivatalosan is megnyertük a mgyei bajnokságot és az reményeink szerint az Nb2 felé vesszük az irányt.

Szombaton Debrecenben támogatjuk a PKE kézicsapatát.

  2011.05.19. 21:57

Akinek van kedve csatlakozni hozzánk az Szombat reggel 7:30 ra érkezzen meg az állomásra. Mi a győzelemért megyünk, és ha már bajnoknak is kiálltják ki a csapatot mi elmegyünk és szurkolunk. Férfi csapatunk 10 órakor játszik a Mechwart Iskola "tornatermében". A vonat 7:58 kor indul ami beér 8:30- ra. Eddig 5-en jelezték, hogy jönnek aki még esetleg csatlakozna az valamilyen formában jelezze már nekünk!

Javítsuk ki az elmúlt mérkőzést! Tegyük oda magunkat rendesen, mert úgylátszik hazai pályán gyenge szurkolást produkáltunk. MINDENKI DEBRECENBE! (Debreceni tagjainkat is szívesen látnánk a mérkőézsen, ha már házhoz megyünk.)

Összegezve:

Gyülekező: (Állomás) 7:30
A Vonat indul: 7:58
A mérkőzés kezdete: 10:00

 

Püspökladány - Tiszalök 0-3

  2011.05.19. 21:48

A mérkőzésen végig folyamatos szurkolással bíztattuk a csapatot. Mi úgy éreztük, hogy jobban teljesített a csapat 60 percig kb. Utána viszont 3 rendkívül érdekes gólt kaptunk.... Menni kell tovább, hajrá Püspökladány!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Társalgó
Moderált társalgó!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Belépés / Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirdetések
 
Tartalom

Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...