Fontos infók

BIZTOS TIPPMIX? Létezik? IGEN!!!

 
Statisztika
Indulás: 2006-08-01
 
Ultra csoportok
 
Fontos esemény

FŐOLDAL

 
Facebook
 
...:Túráink:...

 

Ultras Ladány Túrái
Bevezetőként először is szeretném (szeretnénk) megköszönni a püspökladányi Labdarúgó Egyesületnek, hogy támogatták csoportunkat azzal, hogy ingyen utazhassunk az összes idegenbeli mérkőzésre a csapattal. Ebben az összeállításomban megtalálhatjátok az összes idegenbeli mérkőzésünk leírását. Sok-sok helyen készítettünk fotókat és néhol videókat is. Remélem, aki ezt a bejegyzést elolvassa, kicsit belelát abba, hogy mennyit áldoztunk a csapatért. NB 3-ban nagyon ritka, hogy Ultra támogassa a csapatot, és ha mégis támogatná, akkor is ritka, hogy egy csoport mindenegyes idegenbeli mérkőzésen meg tud jelenni. Általában 6-7 en mentünk egy-egy túrára. Volt mikor hárman négyen tomboltuk végig a meccset, de akadt mikor tízen is szurkoltunk csapatunknak. Nos lássuk akkor hol is jártunk 1 éves meglétünk alatt.

Ózd – Püspökladány
Ez volt az első mérkőzésünk Püspökladánytól távol. 4 fővel érkeztünk meg a Borsodi városba. Ekkor barátkoztunk össze az akkor még biztonságiként dolgozó Pistivel aki már azóta egyik legfőbb tagunk lett. Így igazából 5 en voltunk ott. Az ózdi stadion talán még ma is zeng tőlünk, nagyon jó mérkőzést láttunk, és jó szurkolást is sikerült produkálnunk.

Képek:


Balassagyarmat - Püspökladány
Ez volt a csoport második túrája, 9 fővel mentünk el. A cspat sorozatban 3. meccsét nyerte újoncként és ezt annak rendje módja szerint megünnepeltük. A legjobb túrák között emlegetjük fel. 

Képek:

Balmazújváros-Püspökladány

 

A mérkőzésre 8 ultra látogatott el a nem túl messze fekvő Balmazújvárosra. A mérkőzés előtt 1 kis iszogatással töltük el az időt. A meccs folyamatos és hangos szurkolás volt jellemző. A meccs után ünneplés következett ami rendkívül jól sikerült mivel 3-0 nyertünk. A szezon egyik hanem a legjobb túrája volt!

Feltöltés alatt!

 
Társalgó
Moderált társalgó!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Belépés / Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirdetések
 
Tartalom

Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...